Onze werkwijze

Dit is hoe wij werken

Onze werkwijze

Wencop Hoveniers

Sinds 1980 is Wencop Hoveniers dé expert op het gebied van tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Of u nu een nieuwe achtertuin wilt of een intensieve daktuin. Bij ons bent u verzekerd van een tuin die aansluit bij uw wensen en situatie.
01

Onze werkwijze

Van de eerste kennismaking tot het volledige onderhoud van uw tuin, met onze unieke werkwijze bent u verzekerd van een aanpak die aansluit bij uw wensen.
Onze werkwijze
01
Kennismaking

Wanneer u met ons wilt samenwerken, maken wij graag een afspraak en komt onze tuinontwerper bij u langs. Zo krijgt hij een indruk van de tuin, de omgeving en worden uw wensen besproken. Tevens bespreken we het vervolg van de samenwerking. 

03
Stap 3
03
Offerte

U kunt alleen het tuinontwerp door ons laten maken, maar u kunt zich ook volledig door ons laten ontzorgen. Aan de hand van het tuinontwerp stellen wij dan een vrijblijvende offerte op voor de aanleg van uw tuin.

05
stap 5
05
Nazorg

Wanneer de tuin eenmaal ligt, is het zaak om deze te onderhouden. Dit kunt u zelf doen, maar onze hoveniers ontzorgen u ook graag in uw tuinonderhoud. U kiest hierbij zelf de frequentie en tijd van het onderhoud. 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord