Zwembad en sportveld in achtertuin

Stadstuinen

Bilthoven

Van een rechttoe rechtaan tuin, naar een tuin met zwembad, hockeyveld en veranda. Deze tuin heeft een totale metamorfose ondergaan, maar het was zeker de moeite waard. Nadat het tuinontwerp was afgerond, zijn onze hoveniers gestart met de realisatie van het tuinontwerp, met als uitgangspunt; dat het zwembad vanaf het voorjaar operationeel is.

Alleen de garage en enkele bomen zijn blijven staan. Dit uitgangspunt voor het inrichtingsvoorstel van de tuin gaf veel meerwaarde voor deze plek. 

'De kids kunnen zich nu zo heerlijk vermaken in de tuin'

Het hockeyveld heeft een serieuze afmeting van 15 bij 10 meter, waardoor het ook bruikbaar is voor andere sporten of een feestje. 

Het zwembad heeft een afmeting van 8 bij 4 meter. Deze is voorzien van een streamer, zodat je ook kan trainen. Het bad ligt echt in de zon, waarbij rekening is gehouden met de avondzon. Aansluitend aan de bestaande garage wordt een veranda gebouwd, waardoor er een geheel ontstaat. De veranda is de centrale plek tussen de woning en het zwembad. Ten opzichte van de oude tuin is de afscheiding met de voortuin meer naar voren geplaatst. Hierdoor is er in de achtertuin meer ruimte gekomen wat de groenbeleving, voornamelijk vanuit de veranda, vergroot. 

Wencophoveniers contenttogrow 222

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord