Watertuin

Wellness tuinen

Sassenheim

Een unieke plek rondom in het water en dan in de tuin een heerlijk zwembad met 100% natuurlijk zwemwater. Wencop is gestart met een inrichtingsvoorstel en dit tuinontwerp was gelijk naar wens van de opdrachtgever.

Wellness in eigen tuin

Met je gezin of met vrienden genieten van de tuin, dat wil toch iedereen? Deze tuin is voorzien van een zwembad met 100% chloorvrij zwemwater, door een uniek en duurzaam filtersysteem. En het systeem is ook nog eens energiezuinig en makkelijk in gebruik. 

Bij het zwembad een heerlijke plek om in de zon te liggen of juist in de veranda lekker te lounge. Rondom het zwembad inclusief de zwembadrand is en prachtige vlonder aangelegd van Millboard. 

Aansluitend aan de woning zijn verschillende terrassen aangelegd voorzien van een lichte kleur keramische tegel van 120*60cm. De paden zijn voorzien van de aanwezige klinkers vanuit de oude situatie. De verschillende terrassen in de tuin hebben allemaal een eigen karakter gekregen en dat maakt de tuin uniek. 

Deze tuin heeft ook enigszins een landelijk karakter door de aanwezigheid van de knotwilgen en karakterfruitbomen.

Wencop heeft bij dit project ook een inrijpoort (schuifpoort) geplaatst. Wij ontzorgen graag onze opdrachtgevers en daarom nemen wij alles uit handen buiten de gevels van de woning.

 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord