Renovatie tuin in duinen

Wellness tuinen

Noordwijk

Nadat Wencop de tuin aangelegd heeft bij de buren, was dit de aanleiding voor deze opdrachtgever om Wencop te vragen voor een renovatie van een net aangelegde tuin; helaas. Wencop realiseert tuinen en we gaan pas weg als u voor 100% tevreden bent.

Tuin is een lust en geen last

Wencop heeft een tuinontwerp gemaakt, waarbij wij tevens meer niet gebruikte ruimten meegenomen hebben. Er waren gedeelte die niet aangelegd waren, terwijl juist dit gedeelte zijn die deze tuin zo interessant maken. Er is hierdoor meer eenheid en toegankelijkheid gecreĆ«erd. Het terras rondom het zwembad is uitgebreid, er is een jacuzzi toegevoegd en plantvakken met aantrekkelijke planten voor bijen en vlinders. 

Tevens is er van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de entree te verfraaien met dezelfde terrastegels als rondom het zwembad, ook hierdoor meer eenheid in de tuin en een chique representatieve entree.

Een van de voordelen van een keramische tegel is dat er geen kleurverschil te zien is tussen de terrastegels die er al lagen en de nieuwe die toegevoegd zijn.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord