Renovatie achtertuin

Landelijke tuin

Zeist

In Zeist is door Wencop hoveniers een tuinrenovatie uitgevoerd. Voorafgaand aan een tuinontwerp. De overkapping, het terras en afscheidingen zijn ingepast in het tuinontwerp. 

Van kunstgras naar speelgazon

Wat het was: een open tuin, zonder blokkades, een terras en aansluitend kunstgras. Dat is heel overzichtelijk, maar de wensen van de nieuwe bewoners waren anders. De wens was; een tuin met veel groen, spannende plekken en ruimte voor de kinderen om te spelen. Ook waren zij benieuwd naar een mogelijkheid om een hijskraan van de buren enigszins te camoufleren. En als laatste wens ook rekening houden met een duurzame en klimaatvriendelijke tuin. Daarom is onder andere het terras gebleven. De klinkers zijn vervangen door half verharding (grint). De beplantingen zijn veelal bijen -en vlindervriendelijk. En een karakterfruitboom (peer) om zo ook `iets` uit de tuin te kunnen eten.

Langs de erfgrens zijn klimpalen met klimplanten voorzien om de hijskraan zoveel als mogelijk uit het zicht te onttrekken, zodat dat het heel veel ruimte vraagt in de tuin.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord