Landelijke tuin met zwembad

Villatuinen

Midden Nederland

Royale tuin rondom deze villa, was dichtgegroeid en was erg gefragmenteerd. Tijd voor een tuinrenovatie, waarbij Wencop is gevraagd voor een tuinontwerp en vervolgens de realisatie van het tuinontwerp. Daarnaast onderhoud Wencop wekelijks deze tuin.

Een heerlijke familietuin

De villa is door de renovatie van de tuin geheel vrij komen te staan op het perceel, de meeste oppervlakte is uitgevoerd als gazon. Dit versterkt de ruimtelijke beleving. Een heel aantal mooie volwassen bomen zijn gehandhaafd, hierdoor heeft de tuin een volwassen uitstraling behouden.  

Achter de villa is een bijgebouw (guesthouse), zwembad en een heerlijk groot (zonne) terras gerealiseerd. Het zonneterras is deels uitgevoerd in Millboard (exclusieve buitenvloeren, met een meest natuurgetrouwe uitstraling). De inrit en overige verhardingen zijn uitgevoerd in een gebakken klinker. Het organische lijnenspel geeft de tuin een natuurlijke uitstraling, passend in de omgeving. Rondom het parkeren en de voordeur zijn enkele wolkhagen toegepast, die op andere plekken in de tuin terugkomen, dit zijn soort van dragers van deze tuin. De borders zijn veelal voorzien van een mix aan vaste planten, heesters en grassen.   

Het is echt een familietuin, waar iedereen welkom is en samen genieten van bijv. een frisse duik in het zwembad.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord