Duintuin

Wellness tuinen

Noordwijk

Wij zijn trots dat wij opnieuw een duintuin gerealiseerd hebben in Noordwijk. Voorafgaand is er een tuinontwerp gemaakt voor deze duintuin. De woning staat op de top van de duinen, het zwembad met badhuis zijn 100cm lager gesitueerd. De uitdaging van dit project zijn de grote hoogteverschillen in deze duintuin, maar deze uitdaging gaan wij zeker aan. Een wens van de opdrachtgever is de privacy en ook het uitzicht richting de zee!

'We genieten elke dag!'

Authentieke (verhardings)materialen stonden hoog op de wensenlijst, hiervoor zijn diversen oude bouwmaterialenleveranciers bezocht (tot en met in Belgiƫ).

Het huidige perceel is een samenvoeging van twee percelen. Op het centrale gedeelte (waar perceel 1 en 2 elkaar grenzen) smelten de 2 percelen op een unieke wijze samen. Omdat er een hoogteverschil van ca. 100cm overbrugt moet worden, zijn er robuuste zitelementen toegepast die tevens als trap functioneren. De lange lengte van deze elementen laten beide percelen in elkaar overvloeien.

Het gedeelte rondom de woning, het zwembad en badhuis is een intensief gedeelte van de tuin, met veel kleuren en geuren. De overige tuin sluit zoveel mogelijk aan bij de duinomgeving. Er zijn ca. 60 st Pinussen, in een volwassen maat, geleverd en aangeplant. In de tuin zijn ook veel verrassende plekjes.

Deze tuin is een plek, waar wordt geleefd en waar van de gezellig wordt genoten.

Het team van Wencop Hoveniers is enkele maanden met de aanleg van deze prachtige tuin bezig geweest.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord